HALLO HAMBURGER IJMUIDEN

HALLO HAMBURGER IJMUIDEN Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 109 beoordelingen
16 sep 2019 om 21:18 Niks ontvangen 1.5 uur gewacht en gebeld maar geen gehoor
15 sep 2019 om 21:08 Bestelling geplaatst en betaald. Is nooit gekomen. Winkel is donker en er is niemand te bereiken. 2 uur later maar naar de mac gegaan..
8 sep 2019 om 19:07 They dont know how to use thelephone. They get phone number with us order but dont know how to use it for call to us for tell information about us order. My order dont get destination. I have to call to them for information after 120min from my order.
15 jul 2019 om 14:57 hamburger lauw patat lauw en slap alles eruit gespuugd dus helaas van mijn geen bestelling meer u beoordeling van 4.0 begrijp ik nu wel
8 jun 2019 om 21:51 Echt goed maltijd, wil noog een keer order gemak :)
5 mei 2019 om 6:37 Burger erg droog.... vieze slappe patat Menu voor 12 euro en dan nog mayo bij moeten kopen 1e keer bestelt geen eten ontvangen en nou wel ontvangen maar vond het echt niet lekker nooit meer bestellen !
26 sep 2018 om 19:41 Belachelijk dit. Om 17:25 een bestelling bij jullke gedaan en nu 19:39 nog steeds geen eten.. niet eens een melding van sorry het buurt wat langer.. ik heb jullie letterlijk 10x gebeld en krijg geen gehoor.. Bhabha nooit meer dat is zeker
13 aug 2018 om 19:19 Supersnel bezorgd, hamburger was echt top. Patat slapjes, maar dat gebeurd bij bezorgen eigenlijk al heel snel. Wel eetbaar, maar wat ben ik fan van de hamburger/cheesburger!
11 aug 2018 om 20:41 Met alle eerlijkheid voelen wij ons genaaid.Ik vind niet dat je jezelf een hamburger tent mag noemen als je van die frikandel hamburgers uit de supermarkt gebruikt.Je zou echt je ogen uit je kop moeten schamen dat je dt hamburgers durft noemen1xnooit meer
3 jul 2018 om 9:54 Kipsate en een broodje kip, helaas was dit beide geheel uitgedroogd en de saus die eroverheen zat volledig uitgedroogd. De franse frietjes waren helemaal zompig. Heel jammer!
29 jun 2018 om 12:00 Burger was top, snelle bezorging/aardige bezorger. Patat zou wat langer in de frituurpan mogen...
18 jun 2018 om 7:21 Een burger zoals en burger hoort te zijn!